Met medewerking van

In samenwerking met verschillende instellingen/bedrijven organiseert ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet….’ acht  ‘Ik zie, ik zie’ avonden in 2016. LEVgroep Helmond, Stichting OOK begeleiding en GGzE staan hier garant voor.
Ook dankzij u, uw bedrijf of instelling, kan zo’n avond mogelijk gemaakt worden. Voor meer info of het aanvragen van een (voorbeeld)offerte: ‘vraag info of voorbeeldofferte aan’.U kunt de voorbeeldofferte ook via de website bekijken en/of downloaden: bekijk of download de voorbeeld-offerte. Eveneens kunt u de bijlage bij de offerte hier bekijken en/of downloaden: bekijk en/of download de bijlage bij de offerte.


Agenda

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Wilt u zich opgeven voor een van onze avonden? Schrijf u dan nu in!
Bent u een instelling of bedrijf
en heeft u interesse in de diensten van
'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…' ?
Vraag hier info of een (voorbeeld)offerte aan!